8e NK wedstrijd Stadskanaal

In de ochtend had het geregend, de baan was nat, dus glad, dus op een rustige manier de baan verkennen. Tijdens de kwalificaties was het al aardig aan het opdrogen en kon ik tijdens de eerste kwalificatie een 2e snelste tijd neerzetten. Tijdens de tweede kwalificatie kon ik de 1ste snelste rondetijd neerzetten. Dit resulteerde in een startpositie I bij de Race I.

Deze Race I heb ik gefinisht als 1ste en dat betekende met nog drie races te gaan dat ik Nederlands Kampioen 2018 Junior A was geworden! Onze team coach reed mee en stopte na de finish om mij een grote knuffel te geven, jammer dat daar geen foto van is! Maar ik ben dankbaar dat ik van hem deze knuffel gekregen heb!

Race II: startpositie I met een close racing battle met mijn teamgenoot die continue achter mij reed om mij te passeren voor die eerste plaats, letterlijk dicht achter mij, maar ik bleef mijn lijnen rijden en concentreren op mijn eigen, daardoor wist ik mijn plek vast te houden. Uiteraard was het letterlijk zo close dat ik wel voelde dat ik per ongeluk aangetikt werd, maar ik wist balans te houden en door te gaan. Ook deze Race ben ik als 1ste gefinisht.

Na ook deze 1ste plaats heb ik mijn ereronde gereden. En zo ontzettend sportief, geweldig en fantastisch dat iedereen mij heeft gefeliciteerd! En daarom is rijden bij RAP-Holland zo ontzettend leuk!

Na een jaar van keihard werken en trainen heb ik mijn doel waar ik voor ging gehaald….ik ben Nederlands Kampioen 2018 geworden!

Ik wil mijn sponsoren heel erg bedanken voor het vertrouwen in mij en dat zij mij hebben ondersteund! Samen zijn wij sterker! Ook wil ik diegene bedanken die al die tijd in mij hebben geloofd!

Voor het seizoen 2019 heb ik dispensatie gekregen om bij Junior B (leeftijd 10 tot 14 jaar) te rijden! Ik heb er ontzettend veel zin in!

8e NK wedstrijd Stadskanaal