12 mei 2018: 2de NK wedstrijd Zwolle

Ontzettend trots op mijn prestaties tijdens de 2e NK wedstrijd van RAP-Holland.

De wedstrijd begon zoals altijd met een vrije training, maar tijdens deze training moest ik naar de pitstraat doordat ik een (klein) technisch probleem had, maar dit werd, dankzij hulp, opgelost, waardoor ik na mijn pauze de tweede vrije training wel gewoon verder kon rijden.

Ik heb flink mijn rondetijden verbeterd in de aanloop naar de races, vrije training I en II, als ook kwalificatie I en II had ik de snelste rondetijden neergezet, waardoor mijn startpositie I was bij de 1ste Race.

De rondetijden tijdens de 1ste Race waren nog sneller dan tijdens de kwalificaties en kwam ik als 1ste de Finish over, waardoor ik ook een startpositie I had tijdens de 2e Race. Ik heb beide races mijn plek kunnen houden en kwam tijdens de 2e Race ook als 1ste de Finish over, waardoor ik in het dagklassement geƫindigd ben als 1ste.

Overzicht resultaten